Hoe richt je een interieur in met een zwarte Swan Chair van Arne Jacobsen? Dat is een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Ze vinden het zwarte designers stoeltje prachtig maar ze weten niet hoe ze het moeten combineren in hun huidige interieur.

Hoe doe je dat?

Een zwarte Swan Chair kun je op veel verschillende manieren combineren in je eigen interieur maar het belangrijkste is dat de stoel de ruimte heeft. Niks is minder mooi dan een prachtig design klassieker in een te krap en klein interieur. Maak dus ruimte voor deze prachtige eye-catcher.

Swan Chair Zwart

Swan Chair Zwart

De stijl

Ondanks dat de Swan Chair een design klassieker is, betekend niet dat de stoel alleen in een design en strak interieur zou kunnen passen. De Swan Chair heeft juist een heel vriendelijke en warme uitstraling door de organische vormen dus maak daar gebruik van. Met een mooie stoffen bekleding past de stoel in een warm en knus interieur.

Swan Chair van zwart leder

Swan Chair van zwart leder

Combineren

Ben je helemaal fan van Arne Jacobsen? Dan kun je de Swan Chair ook combineren met bijvoorbeeld de Egg Chair. Beide zijn klassiekers in een zelfde stijl. Als je kiest voor dezelfde bekleding zullen ze een eenheid vormen in het interieur.

Zwarte Swan Chair in een interieur

Zwarte Swan Chair in een interieur

Zwarte Swan Chair in een scandinavisch interieur

Zwarte Swan Chair in een scandinavisch interieur

De afwerking

Zodra je hebt besloten waar je het stoeltje gaat plaatsen en in welke interieur stijl het komt te staan is het belangrijk om de juiste bekleding te kiezen. Er zijn vele soorten leder en stoffen verkrijgbaar voor de Swan Chair, dus er is keuze genoeg!

Zwarte Swan chair in een Eclectisch interieur

Zwarte Swan chair in een Eclectisch interieur