Swan Chair gecombineerd met hout

Swan Chair gecombineerd met hout

Ben je op zoek naar een mooie eye catcher voor in jouw interieur? Dan is de rode Swan Chair misschien wel iets voor jou. Deze prachtige design klassieker werd in de jaren 50 ontworpen door Arne Jacobsen en geproduceerd door Fritz Hansen.

De stoel is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en materialen maar de kleur rood is wel een van de opvallendste en warmste kleuren die er te krijgen is. Een rode Swan Chair valt echt op in het interieur en zal een pronkstuk zijn van je inrichting.

Rode Swan chair met glas

Rode Swan chair met glas

Rode Swan Chair met glas

De rode Swan Chair is perfect te combineren met bijvoorbeeld glazen meubels, houten meubels of aluminium meubels. Omdat het ontwerp van de Swan Chair tijdloos is zul je met veel verschillende materialen en kleuren uit de voeten kunnen.

Glas combineren met de Rode Swan Chair

Heb je bijvoorbeeld een mooie houten salon tafel of een glazen bijzet tafeltje? Dan kun je deze perfect naast of bij de rode Swan Chair plaatsen. Let wel op dat de stoel genoeg ruimte heeft zodat het ontwerp geheel tot zijn recht komt in jouw interieur.

Swan Chair van rood leer

Swan Chair van rood leer

Wil je de stoel combineren met andere zitmeubels? Bekijk dan eens de Egg chair van Arne Jacobsen. Een prachtige fauteuil die erg goed te combineren is met de Swan Chair.
Maar een stoffen chaise longue of zitbank is natuurlijk ook een optie om te combineren met dit prachtige stoeltje.