Swan Chair leer wit

Swan Chair leer wit

De Swan Chair van Arne Jacobsen komt in veel verschillende soorten bekledingen. Bijvoorbeeld in gekleurde stoffen maar ook in prachtige leersoorten. Afhankelijk van de leersoort kun je verschillende uitstralingen behalen met de Swan Chair.

Bruin leer

Denk bijvoorbeeld eens aan bruin leer. Je kunt kiezen voor een strak en netjes afgewerkte leersoort maar je kunt ook juist een nonchalanter soort kiezen die al beschadigingen heeft. Deze type leer soort zien we steeds meer terugkomen in stoelen en banken.

Swan Chair bruin leer

Swan Chair bruin leer

Wit leer

Een bruine leer soort geeft de stoel meer karakter en warmte waardoor de sfeer in het interieur ook weer verandert. Witte leer soorten worden ook vaak gebruikt omdat wit een neutrale kleur. Wit kun je combineren met elk type bank of meubel dat je al hebt. Het nadeel van een witte leren bekleding is dat het sneller vies kan worden.

Swan Chair Lichtbruin leer

Swan Chair Lichtbruin leer

Roomkleurig leer

Vind je wit iets te kil en bruin is niet helemaal je ding? Kies dan een warmere wit soort zoals room. Room wordt minder snel vies, voelt warmer aan en is eveneens goed te combineren met andere meubels en materialen.

Swan chair roomkleurig leer

Swan chair roomkleurig leer

Felle kleuren leer

Naast deze populaire kleuren zijn er nog veel meer kleuren die je kunt kiezen als leren bekleding. Bijvoorbeeld een felle kleur zoals rood of groen. Op deze manier wordt de Swan Chair een echte eye-catcher in het interieur.