Grijze Swan Chair

Grijze Swan Chair

Hoe combineer je een Swan Chair grijs in een interieur? Is dit een vraag die jij jezelf stelt? Dan kunnen wij je wellicht op weg helpen met tips en inspiratie voor een mooi interieur.

Je huidige interieur

Een Swan Chair in het grijs is op vele verschillende manieren te combineren in een interieur. Wil jij graag een Swan Chair in jouw woonkamer, slaapkamer of werkruimte? Bekijk dan eerst je huidige interieur eens goed. Waar zou de Swan Chair het mooiste tot zijn recht komen? Welke meubels passen bij de stoel en welke niet?

Swan Chair Grijs interieur

Swan Chair Grijs interieur

Bijpassende meubels

De Swan Chair is een elegant en comfortabele stoel in een tijdloos jasje. Probeer hierbij meubels te zoeken die dezelfde stijl uitstralen. Meubels met aluminium pootjes, greepjes of details passen heel goed bij een Swan Chair.

Retro stijl?

De Swan Chair komt uit de jaren 50, het retro tijdperk zoals we het wel vaker noemen. De Swan Chair is heel goed te combineren met retro kleuren zoals donker blauw, rood, groen en houttinten. Op deze manier wordt de sfeer van het interieur ook iets warmer en gemoedelijker dan wanneer je alleen neutrale kleuren gebruikt.

Retro stijl Swan Chairs

Retro stijl Swan Chairs

Moderne stijl

De meest voorkomende interieurstijl die wordt gecombineerd met een Swan chair is de moderne en minimalistische stijl. Neutrale kleuren, strakke vormen, rechte lijnen en strakke materialen laten de Swan Chair helemaal tot zijn recht komen.